Adószámunk: 18173118-1-42 - Bankszámlaszámunk: CIB bank 10700581-49397505-51100005

2010. január 29., péntek

Cicamenhely létrehozása

Egyesületünk régi álma: egy Cicamenhely, itt, Budapest környékén. A menhely cicalakói már megvannak, csak az ingatlan hiányzik. Ehhez kérnénk segítséget.

Másik álmunk idős (rendszerint egyedülálló) gazdik számára egy otthon létrehozása, ahol szeretett állataikkal együtt maradhatnának életük hátralévő részében.

Nagy szükség lenne mindkét otthonra, hiszen rengeteg a bajbajutott állat, ill. sok idősebb gazdi életét nyugtalanítja az a gondolat, hogy mi lesz szeretett állataival, ha ő már nem tud megfelelően gondoskodni róluk!

Kérjük, jelezzenek, ha a környéken tudnának céljainknak megfelelő közművesített telekről, lakható épületről! Minden ötlet, megoldás érdekel!

Köszönettel: Jónásné Orosz Mária
Állatmenhely Közhasznú Egyesület

Telefon: +36-1-223-0702
Email: marcsi.allatmenhely(kukac)gmail.com

1 megjegyzés:

Jónásné Orosz Mária írta...

Budapesthez közel Bugyin lenne több az elképzeléshez megfelelő terület is, ahol az állatokat és embereket egyaránt el lehetne helyezni. A település fekvése, panorámája, jó levegője remek kirándulásokhoz is kiváló lenne az odatelepült egyedülálló időseket meglátogató távolabbi hozzátartozóknak is.
Ehhez a megvalósításhoz kérném az állat és emberszerető honpolgárok hozzájárulását, segítségét, hogy ezt a gondot közösen, együtt tudjuk megoldani. Remélem blogomat olyan ember is olvassa, aki tud és mer is tenni valamit ennek a programnak a kivitelezésében.
Köszönöm a rászorulók nevében.