Adószámunk: 18173118-1-42 - Bankszámlaszámunk: CIB bank 10700581-49397505-51100005

2014. március 6., csütörtök

Ripacsok

2 nappal ezelőtt újra téma volt az Utász utcában, hogy enni adunk az árva cicáknak.
Természetesen nem segítséget ajánlottak fel, jól lehet nekik van problémájuk 2 szerencsétlen cicával, nem nekünk. Milyen egyszerű is lenne összefogni az állatvédőkkel és együtt jó helyzetbe hozni az árva cicákat. Ők kutyások inkább meg akarják ölni az árvákat. Hiszen a kutya velük együtt erősebbnek látszik.
Ezt azzal is kifejezik, hogy az egyesületi raktár ajtajába vécéztetik a kutyákat. Természetesen ez nem a jó kutyatartókra vonatkozik!
Az illető felhívta a figyelmünket arra, hogy elvitetik a 2 árva cicát az Illatos útra, ahol ugye mindenki tudja, hogy nincs kegyelem!!! Aki a cicákat kidobta, azt egy  szóval sem szidják, csak az állatvédőket. Érdekes.
Az a bizonyos férfiú a 76 éves öreg hölgyet vonta felelősségre, hiszen egy időssel ő a fiatal kutyás el tud bánni! Mivel én is ott voltam ekkor, tőle tudtam meg, hogy miért is emlegetik a nemlétező bolhákat.
Közölte velem, hogy ne képzeljem, hogy bolhairtót vesz a kutyájára!

Véleményem szerint az ilyen kutyatartóktól kellene elvenni a kutyát, aki még a kutyára való bolhairtót sem veszi meg!!! Mi lesz ezzel az állattal, ha esetleg beteg lesz???

No, ez itt a nagy kérdés, nem az, hogy egy árva cica enni kap jóakaratú állatvédőktől!!!

Véleményem és mások véleménye szerint a többi lakóval kölcsönös problémáikat nem tudják megoldani, ezért a két szerencsétlen állatra és az állatvédőkre vetítik azt ki.

Zuglóban erre a problémára már bizonyos helyen felfigyeltek és remélem közreműködésemmel az állatok védelmében nemsokára megfelelő lépéseket tesznek.

Nincsenek megjegyzések: