Adószámunk: 18173118-1-42 - Bankszámlaszámunk: CIB bank 10700581-49397505-51100005

2014. március 25., kedd

Hová lett az Utász utcai barna cica és fehér-fekete testvére?

Több, mint egy hete hiába várjuk az etetési helyén a barna cicát és testvérét.
Nem tudjuk miért zavarta az emberteleneket a cicák léte, hiszen a pince nem az ő tulajdonuk és a jótettet, ebben az esetben az otthontalan cicák etetését , - még a Biblia sem köti helyhez!
Ősz óta többször említettem Utász utcai lakóknak, hogy egyedül nem tudom a cicát megfogni félnyomorék kezem miatt, segítsenek, de nem akarták meghallani - ellenben  a valószínűleg méregre költött pénz úgy látszik valamilyen módon megtérül nekik, - hiszen annyira kicsinyesek! Egy, vagy két élet nekik nem számít!

Nekem  bevallom számít és azt kívánom a tettesnek, tetteseknek, hogy ha nincs gyermekük, ne is legyen és ha van, akkor bosszulja meg az élet úgy, hogy a gyermekük szenvedését kelljen nézniük egy életen át!

A fiatalembernek, aki a 76 éves hölgyet letámadta, még arra sincs pénze, hogy bolhairtót vegyen a kutyájának és olyan szegény, hogy a cicák ételét etette meg a kutyájával. Erre onnan jöttünk rá, hogy mikor a fiammal mentünk a cicákat etetni, a kutya egyenesen a cicák részére kitett konzervet kezdte el enni, mielőtt betettük volna a cicáknak, de gondolom mikor eljöttünk a kutyatulajdonos kivette és odaadta "éhező" kutyájának. Ebből következik, hogy el kell tőle venni a kutyát, hiszen nem tudja ellátni, ami egyenlő az állatkínzással és mi ez ellen küzdünk.

Mi állatvédők az állatokat gyermekünknek érezzük és én a gyilkosok által vesztettem el a 2 cicagyermeket!
A GYILKOSOKNAK ne legyen ettől nagyobb örömük!!!

Nincsenek megjegyzések: