Adószámunk: 18173118-1-42 - Bankszámlaszámunk: CIB bank 10700581-49397505-51100005

2014. május 14., szerda

Egy széppé vált emlék!

2013. januárjában ellenőrzést kaptunk a Zuglói Önkormányzattól, miszerint nem megfelelően tartjuk a cicákat. Csúnyább szót nem akarok használni, mert ugye a feljelentő nem ezt az enyhe kifejezést használta.
Eljött a nap, a kijelölt ügyintéző rögtön azzal kezdte, - mintha nem lennénk eléggé tájékozottak, - hogy be vannak-e oltva a cicák? Mivel ugye azért többé-kevésbé tájékozottak vagyunk, megkérdeztük tőle, hogy Ő tudja-e, hogy a cicákat nem kötelező beoltani, csak a kutyákat. Ezt az ott lévő állatorvos is alátámasztotta.
Nos, mivel az  Állatmenhely Közhasznú Egyesület a feljelentőről igen sok igaz és borzalmas dolgot el tudott mondani nyugodtan vártuk a fejleményeket.
Az Önkormányzattól kaptunk egy Határozatot, ami bizonyítja az Állatmenhely Közhasznú Egyesület jogos és helyes működését, valamint az állatorvos pozitív véleményét az állatok tartásáról.
Természetesen az Önkormányzat elküldte az egyesület ellen tett feljelentést a Főügyészségnek, ahol az Önkormányzat pozitív jelentésének adtak helyt az egyesülettel kapcsolatban.

Nem tudom miért kapunk kevés 1 %-ot, mert nem vagyok abban biztos, hogy minden olyan szervezet, akiknek sok 1 %-ot ajánlanak fel, ilyen tisztán és becsületesen dolgozik és abban sem vagyok biztos, hogy az ilyen vizsgálat nekik ennyire előnyösen végződne. Mi nem tudjuk sajnos kemény munkánkat csillogóan reklámozni, ugyanis mi a pénzt az állatokra és nem reklámokra költjük.Mások évente váltják az autókat, nekünk a megmentett állatok szeretete mindennél többet ér!!!

A fenti történet sokakban mély nyomot hagyna, bennünk egy szép emlék maradt!!!.

Nincsenek megjegyzések: