Adószámunk: 18173118-1-42 - Bankszámlaszámunk: CIB bank 10700581-49397505-51100005

2017. május 29., hétfő

Zorro emléke

Régebben írtam egy Nekrológot más történéssel összefüggésben, amikor Zorro cicukám elhagyta világunkat, de meg kellett szüntetnem azt az irományt, holott jót akartam, amit természetesen egy alapítvány rosszindulatú vezetője teljesen más módon fogott fel, mint az eredeti figyelem felhívás.

Alant Zorro cicukám megjelenését írtam le.


Ugyan az előző életét nem ismerjük, de mindkét szeme gennyel volt tele, mikor egy telefonhívás kapcsán a zuglói Ond vezér út 20 elől sikerült elhozni. Állítólag 2013 június 24-én  éjszaka 4 óra óta egyfolytában üvöltött, feltételezhetően oda dobta ki valaki. Ne feledjük el, így azért nagyobb esélyt kapott az élethez, mint ha megölték volna.
Egy hét alatt a szeme rendbe jött, jó étvágya van, annyira virgonc, hogy a többi cica alig tudja magáról levakarni, - hiányzik neki a fiatal játszótárs. Most lehet olyan 8-10 hetes. Egy ablakos pincében laknak a talált idős cicatársakkal, - de szívesen helyet változtatna egy igazi, JÓ gazdi segítségével.
Erre várunk mindketten: én reménykedve, Ő szívdobogva, hátha a Sors legalább neki megkegyelmez.Sajnos a kegyetlen sors mindenképp el akarta tüntetni ezt a tündéri lényt. Nem egészen 3 évet élt.

Nyugodj békében drága Zorro!

Nincsenek megjegyzések: