Adószámunk: 18173118-1-42 - Bankszámlaszámunk: CIB bank 10700581-49397505-51100005

2013. december 14., szombat

Borzalom Zuglóban és más helyeken a XXI. században

A 221-2030-as tel. számon részletesebben el tudja mondani az esetet elmesélő illető azt a borzalmat, amit emberi mivoltukból kivetkőzött szörnyetegek 6 db világos vörös cicával elkövettek.
Az eset a Nagy Lajos király úton történt, közel az Örs vezér térhez.
A helyszínen 3 társasháznak közös udvara van. Gondolom emberek által meghatározatlan ideje  bedobott cicák élték ott szerencsétlen, üldözött életüket. Nos, az üldözés egyeseknek nem volt elég, a cicákra rárontottak kiutat nem engedve nekik és ütlegelték, csontjaikat törték ahol tudták, végül lefejezték Őket. Természetesen azon lakó ajtajába tették a lefejezett állatokat, aki nem bántotta Őket.
Nem véletlenül hiszik Amerikában, hogy a magyarok még ma is jurtákban élnek! Ezt egyesek a viselkedésükkel be is bizonyítják.
Az állatokat üldözők ezzel lejáratnak MINKET állatvédőket is.
Az Állatmenhely Közhasznú Egyesület vezetőjeként gondoltam, alapozva az Állatvédelmi törvényre, hogy feljelentem a tett elpanaszolóival együtt az elkövetőket,  hogy járjanak el az ügyben ők is velem együtt, de azóta semmi hír nincs sehonnan. Szerencsés az a közös képviselő, aki ott dolgozik, hiszen neki kellett volna a cicák bántatlanságáról gondoskodva elszállíttatni Őket onnan. Egyszerűen nem tudok utána járni a dolognak, az egész esetet úgy akarták a nyakamba pakolni, hogy senki nem áll ki az igaza mellett és én legyek a bűnbak.
Nos arra kérek mindenkit, hogy csak abban az esetben szóljon, ha velem együtt ki mer állni az igazság mellett és ne nézze senki az állatvédőket hülyének.
Pár éve Szigethalmon 3 diplomás testvér a kórházban fekvő édesanyjuk cicáit belökdösték az udvaron ásott csatornába és nem engedték ki őket, ott fulladtak bele a sz..ba. 2-3 cicát pedig elevenen befalaztak. Ott sírtak napokig, de senki nem mehetett magánterületre a cicákat kimenekíteni sem innen, - sem onnan.
Ugyan írtam a Jegyzőnek, aki azt mondta, amit némely kutyás is, hogy a macska nem élőlény!
Majdnem lehülyézett, hogy én ezt nem tudom. Én ezt még most sem tudom és nem is akarom megjegyezni. Inkább maradok tudatlan.
Nos azok a bátor szörnyek, akik tőlük 20-szor kisebb állatot bántanak, remélem álmukban és alvás közben újra- és újra átélik azt a szörnyű tettüket, amit elkövettek és ebbe őrülnek bele! Talán megérik még, hogy gyermekeik kínlódását is végignézik, miközben azokat lefejezik. Ez a kívánságom vonatkozik a közös képviselőre is.

Nincsenek megjegyzések: