Adószámunk: 18173118-1-42 - Bankszámlaszámunk: CIB bank 10700581-49397505-51100005

2013. október 4., péntek

Stefánia grófnő és az Utász utcai árvák

A gyönyörű szürke, bejgli mintás brit 5-6 hónap körüli cica véletlenül keveredett pár hónapja egy zuglói benzin kúthoz. Bizonyára ŐT is megunta valaki, mint annyi társát. Az ottani dolgozók becsületére legyen mondva, nem ölték meg, hanem hozzászoktatták a nála már régebben ott tanyázó cicájukat a kis jövevényhez. Mikor enni vittünk nekik, még mindig félt a cicatársaktól. Nos hányattatásai tegnap este 2013.10.03-án véget értek, mert az Állatmenhely Közhasznú Egyesület /adószám: 18173118-1-42/  raktárába került, ahol sokkal jobb idő van, mint odakint ilyentájt éjszaka. Egy Utász utcai szintén lelkes állatbarát etette jó ideje, ezért igen könnyen be tudta tenni a cicahordozóba.
Mivel nem régen macskanáthás volt és cicabarátunk kezelte is emiatt, most a hideg beköszöntével újra náthás lett Stefánia. Szombaton visszük orvoshoz, ahol a doktornő valószínűleg injekciót fog neki adni, aminek hatását előre nem tudhatjuk..
Este kicsit féltem, hogy éjjel sírni fog, - mivel  cicamentés esetén a raktárban alszom - de néma csendben volt. Reggel kezdett jajveszékelni, mert éhes volt. Szobatiszta, szépen eszik, a szeme kezelésre szorul a macskanátha miatt. Erre van egy nagyon olcsó és príma gyógynövény kivonat, amit nem a szemébe kell cseppenteni, hanem a behunyt szemén a szőrmét kell vele átitatni, ez jó hatással van a szemére. 5 nap múlva nyoma sincs a betegségnek. Ezt kipróbáltam a jún. 24-én talált Kukucska Zorrónál, azért tudom jóindulatúan javasolni. Ezt nem kötelező követni, de a cicának nem akkora megpróbáltatás, mint a csepegtetés.

Nagyon várjuk a szombatot, hogy mit mond a doktornő Stefánia egészségi állapotáról.

Másik gondunk, ami még nem oldódott meg, hogy az Utász utcában még mindig nem sikerült elintézni a már 3-ra szaporodott /2 kicsi és egy nagyobb/ cicák becsapdázását, mert nincs csapdánk. Egyenlőre minden este visszük nekik a finom ennivalót, ezért szeretnénk segítséget kérni az etetéshez, mert igen sokba kerül az eledel. Telephely nélkül támogatást sehonnan nem kapunk, tisztelet 1-2 magánembernek, akik nem sajnálják kicsiny pénzükből segítő munkánkat támogatni.  

Ha cicaeledellel szánna meg bennünket Valaki, azt ugyanolyan örömmel és köszönettel fogadnánk!

Nincsenek megjegyzések: