Adószámunk: 18173118-1-42 - Bankszámlaszámunk: CIB bank 10700581-49397505-51100005

2021. február 4., csütörtök

Tisztelt Állatmenhely Egyesület támogatók!


Először is szeretnénk megköszönni évenkénti 1 % felajánlásukat, ami sajnos csak élelem beszerzésére és állatorvosi költségek  részbeni kifizetésére volt elég.

Sajnos telek vásárlására minimum 10 m ft kellene, amennyit 20 év alatt sem kaptunk idáig.

Ugyan ajánlott fel egy úr egy telket, ahova nincs közlekedési lehetőség. Mivel a 2,5 évvel ezelőtt felajánlott személyautót a mai napig nem kaptuk meg a felajánlótól, amit a nevünkre íratott /csak az általa elkövetett szabálysértés/ eljárási felszólítást a rendőrségtől, - ezért kocsival sem tudnánk a felajánlott helyre eljutni.  

A Facebookon lehet olvasni mennyire leterheltek a menhelyek a sérült állatok miatt, de úgy gondolom az orvosilag ellátott állatok őrzését meg lehetne oldani és ennyivel több hely szabadulna fel a következő mentendő állatok részére. Bocsánat, hogy már megint szeretnék valami jót! 

A menhelyek között mi vagyunk az egyetlen szervezet, aki  csak 1 %  kéréssel fordul az állatszerető emberek felé, nem pedig állandó siránkozással, pedig mi sem kevés állatról gondoskodunk. Van akinél 15 cica van, van akinél 30, stb. Ki merre járt és honnan kellett megmenteni a cicákat. Furcsa, hogy egyetlen szervezet sem tudósít arról, hogy valamelyik problémáját önerőből megpróbálná megoldani és erről tudósítana. Sokkal szívesebben olvasnék a megoldó képességekről! Mi önmagunk igyekszünk a gondokat megoldani, senki nem segít. Tudjuk az országban élő emberek nem gazdagabbak, hanem szegényebbek lettek az elmúlt években. Ez alól csak a kormánytagok kivételek!!!

Hiába szeretnénk sürgősségi ellátást bevállalni, segítve a többi szervezetet, telek és ellátási központ nélkül nem megy, hiszen nagyon kevés 1 %-ot kapunk, ami csak élelemre és esetleg állatorvosra elég. Attól függ, mennyi a beteg állat. Szokták mondani: ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli! Természetesen köszönettel tartozunk minden egyes 1% felajánlónak, hiszen ez is nagy segítség! 

Talán mi vagyunk az egyetlen szervezet, akik 1-2 kivétellel csak cicákat mentünk. Mi lakáshoz, házhoz vagyunk kötve telek nélkül, ezért nagyobb állatokat menteni nem tudunk, mivel nincs hová tenni őket. A szívem szakad meg amiatt, amiket látok a képes értesítésekben. Helyünk pedig nincs, hogy segíteni tudjunk! A félhavi nyugdíjunk minimum rámegy az állatok tisztességes ellátására az utalt 1 % mellett!

Fölösleges ragozni, nincs ismeretségünk, nincsenek jól kereső tagjaink csak nyugdíjasok, minisztériumi támogatást soha nem kaptunk és gondolom nem is kapunk ismeretség híján. 

Szeretném Önöket megkérni, hogy gondoljanak ránk, ha az 1 % utalásának kitöltésére kerül sor.

Köszönjük!



ÁLLATMENHELY EGYESÜLET

Adószám:  18173118-1-42



Nincsenek megjegyzések: