Adószámunk: 18173118-1-42 - Bankszámlaszámunk: CIB bank 10700581-49397505-51100005

2019. június 12., szerda

Szeretném, ha szeretnél


Nem érhető el leírás a fényképhez.Nem érhető el leírás a fényképhez.

 2019.06.11-én telefonáltak, hogy van egy cica, akinek idős gazdája 1 hónapja kórházban van és valószínűleg már nem megy többé haza.
A cicát estefelé el is hozták és elmondták, hogy a hírneves gazdag menhelyek még egy cicát sem hajlandók befogadni. Azon csodálkoztak, hogy a mi kis szegény egyesületünk első szóra menedéket kínált a cicának.
Nem tudom elképzelni sem én, sem a hozzánk hasonlók, hogy hová teszik a rengeteg millióikat, ha még egy cicát sem tudnak ellátni.
Gondolom, mi most megint szinte semmit, ők viszont rengeteg millió egy százalékot fognak kapni.
Ki érti ezt?
Mi, akik néha enni sem tudunk az állatok ellátása miatt, tiszta szívvel képesek vagyunk rászoruló állatokat befogadni, ők pedig nem tudják hová tenni a rengeteg pénzüket.
Ők csak elutasítani tudnak, azt viszont NAGYON!!!

A cica nagyon sovány, 3 foga van, ivartalanított fiú, a neve Tündér Lala.
Az Állatmenhely Egyesület egyik tagja orvoshoz vitte, ami nagyon sok ezer ft-ba került és azt is tudjuk, hogy támogatást csak a nagy és gazdag menhelyek kapnak.
Egyszerűen nem értjük az embereket!

Ez a gyönyörű, nyugodt, kedves cica megúnta raktárbéli sanyarú helyét és szeretetét adja cserébe egy szintén nyugodt, idősebb hölgynek. A férfiaktól fél. Raktárba kerülése másnapján már helyet is foglalt az őt gondozó idős hölgy ölében.
i


                                                               

Nincsenek megjegyzések: